Vandra med lejon – en upplevelse som går utanpå det mesta

Har du drömt om att få gulla och leka med ett riktigt lejon? Nu kan du få vara med och göra verklighet av din dröm. Om du besöker Victoriafallen så kan det vara av värde för dig att känna till att det i närheten av detta vattenfall finns en privatägd park där du som besökare får tillfälle att möta lejonungar som är mellan tre och sexton månader gamla. Allt sker givetvis under ledning av specialutbildade guider med mångårig erfarenhet av lejonskötsel.

Nu har du möjlighet att träffa djurens konung på riktigt, mellan fyra ögon. Nåja, i vart fall djurens prinsar och prinsessor, om man ska vara riktigt nogräknad. Men det handlar ändå om ett möte med riktiga lejon. Grejen är nämligen den att det finns en privatägd park alldeles i närheten av Victoriafallen där du som besökare kan få möta och umgås med lejonungar som är mellan tre och sexton månader gamla. Detta är en upplevelse för dig och alla andra som alltid drömt om att få etablera närkontakt med lejonkungen Simba och hans artfränder.

Denna upplevelse kallas för Walking With Lions och erbjuds alla hugade i en park som är privatägd och som ligger ett längre stenkast från Victoriafallen. Här lever och bor livs levande lejonungar i frihet utmed Zambeziflodens strand. Upplägget av Walking With Lions bygger på att du följer med på en gruppromenad in bland dessa mäktiga djur. Hela upplevelsen leds av specialutbildade guider som har mångårig erfarenhet av att jobba med lejon. Bered dig på en spännande upplevelse som får allt annat du har varit med om att blekna. Här får du gulla och leka med livs levande lejonungar. Var och en som någon gång har hört ett lejon ryta minns det resten av sitt liv.