Utgår din kryssning ifrån Miami?

När jag var iväg senast och kryssade, hade jag en dag i Miami innan jag reste tillbaka hem.

Maken körde vidare med pärlan på söndagen och mitt flyg gick inte förrän måndag eftermiddag. Men i Miami är det inte svårt att underhålla sig, tvärtom! Denna gången bodde jag på ett ganska enkelt hotell, Holiday Inn vid Bayside, mest för att det var nära hamnen och flyget. Om ni har en natt i Miami innan er kryssning och ni vill ha ett enkelt, billigt hotell nära hamnen kan jag varmt rekommendera detta hotellet. Härifrån tar det ca 5 (max 10) minuter med taxi till kryssningsterminalen och ca 15-20 till flygplatsen.

IMG_8622

På söndagseftermiddagen tog jag en taxi bort till mina vänner vid Lincoln road och roade mig i butikerna vid gågatan. Det blev ett sista besök på Pottery Barn och Victoria´s Secret och en härlig pizza på en av restaurangerna längs med gatan. Sedan åkte jag tillbaks till Bayside och mitt hotell. På kvällen var jag så hög på socker från Coca colan och pizzan att jag kände för en liten promenad. Tog med min vän Canon på axeln, valsade över vägen till Bayside Market place och lekte fotograf.

IMG_8608

IMG_8606

IMG_8600

IMG_8596

IMG_8616

Jag tänkte att jag i ett blogginlägg skulle dela med mig av denna lilla “pärla” till er. Nu äntligen har jag minskat ner bilderna och grejat! IMG_8624

Från hotellet tar det ca 3 minuter att promenera till Bayside Market place. Här finns allt du behöver för en mysig kväll; trevliga restauranger, vacker utsikt vid småbåtshamnen, små mysiga butiker och trevliga partybåtar om man är sugen på det. Det brukar också spelas livemusik vid hamnen om man vill ta en svängom på “dansgolvet”. Det är alltid en härlig stämning på Bayside!

IMG_8588

IMG_8583

Själv har jag några stående favoriter som jag aldrig missar. Det är Bubba Gump´s där vi äter de där goda räkorna, Guess-butiken, Victoria´s Secret och en butik där de säljer våra flip flops med märket “Reefs”. Besöket inleds ofta med frukost på Starbucks och avslutas ofta med efterrätt på Haegen Dazs. Det är livet!

IMG_8613

IMG_8611

Denna gången blev jag stormförtjust i en supersnygg väska på Guess som var i lite marin stil som jag älskar. Det måste man ju göra när man är sjömanshustru, ellerhur?;) Denna lilla skönhet med matchande plånbok kom “tomten” hem med några veckor senare….Vårens och sommarens favoritväska. Än så länge har jag mest smekt den och “ooo:at” när jag passerat den….jag bara längtar tills det blir vår och jag kan använda min nya Guess- väska. Skorna liknar dessutom ett par som jag köpt på Aldo, minsann.

IMG_8618

Jag smygfotade den i skyltfönsret innan den blev min….

Här ser ni så vackert det är på kvällen…..romantiskt som tusan!

IMG_8586  IMG_8591  IMG_8599  IMG_8602  IMG_8607  IMG_8609  IMG_8612   IMG_8617