Sydafrikaresa med guldkant

Kosta på er en Sydafrikaresa med guldkant där ni kan njuta av all möjlig lyx och komfort samtidigt som ni får uppleva storstadens puls i Kapstaden och det vilda Afrika på safari i någon av Sydafrikas nationalparker och game reserves. Detta är en lyxig och prisvärd resa för alla som uppskattar det där lilla extra.

En resa med guldkant till Sydafrika – ett av världens allra vackraste länder – innebär rent praktiskt att ni enbart bor på speciellt utvalda femstjärniga lyxhotell samt att alla transporter och alla måltider håller absolut högsta klass. Här finns det ingenting som överhuvudtaget lämnas åt slumpen. Det handlar enbart om lyx och komfort. Passa på att leva, bo och äta som en kunglighet under en fantastisk resa till Sydafrika. Detta är en resa som ni kommer att minnas under resten av era liv även om ni så skulle bli 100 år gamla.

En guldkantad resa till Sydafrika börjar redan på flyget ner till detta oerhört vackra land. Ni flyger givetvis i Business Class med all komfort och lyx som det innebär med bekväma säten med extra stort benutrymme och allt annat som hör till. När ni sedan har landat på sydafrikansk mark så upptäcker ni att Sydafrika och Sverige har exakt samma tidszon vilket gör att ni inte behöver drabbas av jet lag med tillhörande tidsomställning och sådant. Kapstaden väntar på er och ni får gott om tid på er att upptäcka denna trevliga storstad under flera dagar. Missa inte möjligheten att följa med på en utflykt till Godahoppsudden med fantastiska vyer över havet och de omkringliggande omgivningarna.

En safari i någon av Sydafrikas enormt stora och vidsträckta nationalparker och game reserves står också på programmet innan resan avslutas med en natt på lyxhotell innan det är dags att återvända till Sverige igen.