Prova på något riktigt spännande och storslaget – elefantsafari

Victoriafallen erbjuder dig och alla andra besökare på ett minst sagt rikt utbud av spännande och intressanta upplevelser. Här har du nämligen möjligheten att komma i närkontakt med den afrikanska naturen och alla dess många olika vilda djur i deras egen miljö. Om du aldrig har ridit på en elefant tidigare i ditt liv så kan du få göra det i samband med ditt besök vid Victoriafallen. Detta är en upplevelse som tar dig rakt in i hjärttrakten av det vilda Afrika.

En elefantsafari är ett helt perfekt och fullständigt unikt sätt att dels lära känna Afrikas allra största landdjur och dels kunna uppleva det vilda Afrika på riktigt nära håll. Om du besöker Victoriafallen så får du inte missa att vara med på en riktig elefantsafari. Detta är en upplevelse som tar dig med rakt in i ett område där det vilda djurlivet är representerat av andra vilda elefanter, bufflar, giraffer, zebror, gnuer, en mängd olika antiloper samt många andra djur. Ni kommer bland mycket annat att korsa Zambezifloden som inte bara är ovanligt fiskrik utan även är hemvist för krokodiler, vattenbufflar och flodhästar. Den omgivande naturen är även fylld av fåglar i regnbågens alla färger. Detta är en minst sagt spännande och intressant naturupplevelse som garanterat går utanpå allt annat som du har varit med om tidigare i ditt liv.

Hela upplevelsen att rida på elefanter tar sammanlagt tre timmar i anspråk. Själva ridturen tar cirka 60 minuter men du kommer med andra ord att tillbringa ytterligare ett par timmar tillsammans med de elefanter som ingår i safarin. Ni genomför denna upplevelse i grupp och varje elefant har en medföljande skötare som kommunicerar med den och leder den på ett tryggt och fullkomligt säkert sätt. Välj mellan förmiddags- och eftermiddagsturer.