O haven is a place on earth!

Helt otroligt… är snart inne på min tredje vecka på Norwegian Breakaway…. stanna tiden nu!

Maken tog med mig upp i Haven for att äta frukost, MUUUUUMS alltså! Frukost som verkligen är det bästa målet på hela dagen! I love it! Dessutom hör det ju till att man ska frossa i god mat när man är på kryssning, eller hur?! Ni ser ju mina tallrikar vilka godbitar jag hittat! Nom nom nom…

Här på Norwegian Breakaway finns nämligen ett område på dack 16 som heter Haven, lite exklusivare, lite mer personligt och mycket mycket trevligt! Man betalar visserligen lite mer for att bo i Haven-sviterna men å andra sidan får man också vad man betalar för.

Jag har ännu inte sett sviterna “live” men har testat frukosten på deras privata, supermysiga soldäck… Frukosten är den samma som brukar serveras på Cagney’s steakhouse men att sitta i Haven och avnjuta sin frukost tycker jag är top of the line.

Om man vill ha det där lilla extra ut av sin semester, exempelvis om man kryssar på sin bröllopsresa, födelsedag eller liknande, bara vill ha lugn och ro och den där extra servicen, då ska man boka sin kryssning i Haven suites. Jag har dessutom hört att alla sviter ska vara utrustade med privata Jacuzzis….

IMG_1403[1]

IMG_1404[1]

IMG_1406[1]

IMG_1407[1]

IMG_1412[1]

IMG_1421[1]

IMG_1423[1]

IMG_1426[1]