New York och Nike store

Vad tycks om mina nya skor?

Louise

I New York blev det ett långt besök på Nike store för att designa nya skor på Nike id. Det är så himla roligt att själv få bestämma färger, vilken modell och så vidare. Man får 45 minuter på sig att designa, prova ut skon och beställa den. Själv hade jag lite beslutsångest ett tag men till slut fick jag till det 🙂 Här ser ni resultatet efter min design session. Precis som förra gången blev huvudfärgen rosa med en touch av gult, blått och svart 🙂 Leveranstiden är bara 4 veckor! Under de fyra veckorna får man hela tiden uppdateringar om hur det går med skorna och leveransen. I nuläget har de även levererats till butiken. Vi valde att de skulle levereras till butiken i New York då vi inte har någon egen New York-adress. Man kan även välja att skorna ska skickas till Sverige men det kostar ganska mycket extra. Mina skor kostade 155 dollar och det kan det ju vara värt när man får de med sin alldeles egna design eller hur?! Det är ju vad man får betala för ett par träningsskor hemma i Sverige i alla fall…..

I New York hann vi även med ett besök på en av makens favoritaffarer, nämligen bokhandeln Barnes & Noble. Sen var det dags igen att ta en gul taxi tillbaka till fartyget. Man måste vara effektiv, eller hur?:) Jag älskar att makens fartyg, Norwegian Breakaway, utgår ifrån New York. Det är en härlig stad och massor av saker att hitta på.

By the way…..

Mina skor som jag designade på vår bröllopsresa för tre år sen ser ut så här, de är välanvända och stora favoriter bland mina träningsskor!