Min nästa kryssning går till N. Breakaway!

Nu var det bokat!

Nästa kryssning går från New York till Bermuda på makens nya fartyg Norwegian Breakaway, det nyaste fartyget i flottan. Och inte nog med det. Sen har jag ju dessutom två dagar i New York före kryssningen då jag ska bo på ett (vad som ser ut att vara) ett coolt hotell som ligger precis “mitt i smeten”. Kan knappt tro att det är sant!

Precis som i April när jag var iväg sist, hämtar jag hem maken och vi flyger hem tillsammans med samma plan. Då behöver man liksom inte ha någon ångest när semestern är slut och man ska åka hem….:)

Bäst jag tar fram Vänner och Sex and the city-boxarna så jag kan få lite inspiration på “must do´s” i New York. Ni kanske har några tips som ni vill dela med er?!…. Jag har ju inte varit i New York på tre år nu….;)

(bilderna är lånade från google)