Lunch/middagstips i New York

Norwegian Breakaway som vi kryssade med lägger till precis vid 48:e gatan i New York, dvs mitt i smeten! Vi hann med några New York-besök under vår kryssning och försökte maximera tiden varenda söndag. En av dessa underbara New York-söndagar passade vi på att strosa runt i stan för att bland annat finna lite semesterlektyr. Innan vi begav oss tillbaka till fartyget passade vi på att äta en stadig lunch på vårt favoritställe Bubba Gump, för man äter ju knappt alls när man är på kryssning…..;)

I New York hittar man Bubba Gump vid Times Square. Jag har tidigare berättat om Bubba Gump i Miami som ligger på Bayside Marketplace. Bara inredningen är lite kul tycker jag, och särkskilt de roliga emaljskyltarna!

IMG_9568

IMG_9569

IMG_9570

IMG_9583

IMG_9584

Å vilken mat sen! Jag dör så gott!

IMG_9571

IMG_9572

IMG_9581

 

Calle och jag brukar alltid beställa samma saker på menyn. Vi kan starkt rekommendera vitlöksräkorna och de med cajun spice tillsammans med det frasiga vitlöksbrödet. Till det brukar vi beställa en alkoholfri drink som heter något på Blueberry…. Den här gången lyxade vi till det med efterrätt också minsann! Helt klart en lyckad söndagsmiddag. Har ni vägarna förbi, missa inte Bubba Gump.

IMG_9579

IMG_9576

IMG_9573

IMG_9585