Konferenssegling – upplev havet tillsammans

Bättra på kunskapen om haven med en Seglingkonferens i Kroatien, Grekland eller Italien. En konferens ombord på en segelbåt är ett härligt konferensalternativ som erbjuder möjligheten att vara tillsammans utomhus och samtidigt konferera och diskutera vad som är viktigt för företagets välmående. Att njuta av doften och ljudet av havet och samtidigt blicka ut över ett …

Bättra på kunskapen om haven med en Seglingkonferens i Kroatien, Grekland eller Italien. En konferens ombord på en segelbåt är ett härligt konferensalternativ som erbjuder möjligheten att vara tillsammans utomhus och samtidigt konferera och diskutera vad som är viktigt för företagets välmående. Att njuta av doften och ljudet av havet och samtidigt blicka ut över ett glittrande hav.

Några dagars vistelse ombord på en segelbåt är ett utmärkt sätt att lära sig mer om både havets egenskaper och medarbetarnas egenskaper. Gruppövningar ombord på båten kräver en samlad styrka. En Seglingkonferens ger helt enkelt goda förutsättningar för lagbyggande aktiviteter. Med ett starkare team kan ni tillsammans gå ännu längre och utvecklas ännu mer.

Visste ni att 2021–2030 är havets decennium? Havet, som länge har varit och är en stor inspirationskälla för bland annat konstnärer, musiker och poeter, står under detta decennium i centrum för forskning med målet att stödja en hållbar utveckling. Varför inte låta havet vara tema på er kommande konferens?

 

Seglingkonferens i Kroatien, Grekland eller Italien

 

Väljer ni alternativet Konferens Segling i Kroatien är en bra utgångspunkt Marina Kastela i den pittoreska staden Split, vackert belägen vid Adriatiska havet. Adriatiska havet är en vik av Medelhavet. De länder som ligger intill Adriatiska havet är Kroatien, Italien, Slovenien, Bosnien och Hercegovina, Montenegro och Albanien. Adriatiska havet är i söder förbundet med Joniska havet vid Otrantosundet, ett cirka 75 kilometer brett sund mellan Italien i väster och Albanien i öster. Otrantosundet har genom historien varit av stor strategisk vikt. Där Adriatiska havet är som djupast är djupet 1 588 meter.

Antal deltagare på en Konferens Segling i Kroatien kan vara allt ifrån ett mindre sällskap upp till 200 deltagare. Den vackra kroatiska skärgården lämpar sig väl för KONFERENS SEGLING. Efter ett morgondopp i Adriatiska havet och en god frukost ombord på båten kan konferensen börja. En idé är att ha grupparbete med en grupp på varje båt som diskuterar för att senare på kvällen presentera när alla är samlade på en restaurang inne i hamn. Grillad färsk fisk brukar smaka bra efter en härlig dag på sjön.

En Konferens Segling i Grekland påbörjar ni med fördel i Alimos Marina utanför huvudstaden Aten. Grekland har en lång kustlinje och en unik, vacker övärld. Passa på att utforska området tillsammans ombord på en segelbåt. Aten ligger nära Saroniska bukten – även kallad Eginabukten – vid Egeiska havet, den del av Medelhavet som ligger mellan grekiska halvön och Anatoliens västkust. Egeiska havet är i norr förbundet med Svarta havet, via Dardanellerna, Marmarasjön och Bosporen. I söder ligger Kretahavet norr om ön Kreta.

Konferens Segling i Grekland erbjuder härliga bad i turkosblått vatten alla tider på dygnet, ljumma vindar, en rik kultur och gastronomi i världsklass. Ge er ut på en gemensam seglats och skapa på så sätt en god organisationskultur. Hoppa i land på en ö för en specialanpassad Humming Walk & Talk med samtal om grekisk mytologi och historia. Ön Egina brukar vara ett populärt och uppskattat lunchstopp. Passa på att smaka Eginas pistaschnötter, som anses vara de bästa i hela Grekland.

Kasta loss från ön Sardinien för en Seglingkonferens i Italien. Sardinien är den näst största ön i Medelhavet efter Sicilien. Att segla mellan den italienska ön Sardinien och den franska ön Korsika är en härlig seglats i lugnt vatten med flera turkosa laguner, vackra stränder och öde öar.

Konferensresa Segling – konferens med havsutsikt.