Konferensresa Lissabon – med vandring bland korkekar i Serra de Sintra

En intressant och spännande blandning av kulturer, gastronomi i världsklass, härliga stränder längs den portugisiska rivieran, en rik historia och ett grönt och böljande vackert landskap är bara några av attraktionerna som lockar turister till Portugal. Att välja Lissabon som nästa konferensdestination har onekligen många fördelar. Lissabon utsågs år 2019 till årets bästa resmål av World Travel Awards. World Travel Awards är en av världens mest prestigefyllda utmärkelser. Enligt World Travel Awards har aptiten på resor, trots rådande globala utmaningar, nått helt nya nivåer.

Boka Konferensresa Lissabon  och upptäck ljuvliga Portugal tillsammans med kollegorna. Att vandra i Portugal är en lisa för själen och bra friskvård för hela gänget. Vandring är en aktivitet som alla kan utföra, var och en efter sin bästa förmåga. Att kombinera vandringspassen med konferenspass har blivit allt mer populärt under coronapandemin. En hälsosam och stärkande trend som har kommit för att stanna.

Konferensresa Lissabon med vandring i Sintra-Cascais naturpark är definitivt en berikande upplevelse och en väl värd investering. Naturområdet, som har varit skyddat sedan år 1981, inkluderar den vackra bergskedjan Serra de Sintra. Världsarvsstaden Sintra ligger cirka 25 kilometer väster om huvudstaden Lissabon. Konferens Lissabon och en kombination mellan storstadsliv i Lissabon och vandring i Sintra-Cascais är ett intressant alternativ för alla som älskar att vandra i vackra miljöer.

Under heta sommardagar kan det vara härligt att lämna storstaden Lissabon för en stund, en dag eller några dagar och bege sig till bergen i Serra de Sintra. Här är luften svalare och landskapet är frodigt. Spektakulära vyer och svindlande utsikter bidrar till skönhetsupplevelser utöver det vanliga. I området växer bland annat ek, korkek och tall, vilket ger vandringen en ljuvlig doft. Slottet Castelo dos Mouros, som etablerades på 900-talet av de nordafrikanska morerna, är mycket vackert beläget i de frodiga skogarna i Serra de Sintra. Konferens Lissabon – med vandring bland äkta portugisiska korkekar.

Lissabon är en stad värd att besöka enbart för den högklassiga gastronomins skull. Läget vid Atlanten gör att dagsfärsk fisk och skaldjur ofta står på menyn. Olivoljan utgör basen i Portugals variationsrika och hälsosamma kost. Fräscha och lokalt odlade grönsaker bidrar också till att måltiden blir en höjdare. Boka Konferensresa Lissabon och upptäck det portugisiska köket när det är som allra bäst.

 

Boka Konferensresa Lissabon

Boka Konferensresa Lissabon och låt några dagars vistelse i den portugisiska huvudstaden bidra till bättre sammanhållning i gruppen. Det är viktigt att låta alla medarbetare själva finna sina roller i gruppen. Gruppsammansättningen – och den individuella utvecklingen – stärks med roliga gruppövningar. Konferenspass på stranden på morgonen ger en annorlunda konferens. Några dagars vandring i bergen i Serra de Sintra är en utmaning för både individen och gruppen som också kan bidra till både starkare självförtroende hos varje deltagare och en väl fungerande gruppdynamik.

Vandring längs de charmiga kullerstensgatorna i centrala Lissabon kan också vara ett intressant och annorlunda konferenspass. Hummingbird Walk & Talk brukar vara ett populärt inslag på de konferensresor som Hummingbird Grupp & Konferens arrangerar.

Konferens Lissabon – på gemensam vandring i unika miljöer.