Helikopterplattform + yoga= fantastisk start på dagen

Att starta dagen med träning är det bästa man kan göra för sig själv och sin kropp. Lyckligtvis är min make av samma åsikt och dessutom intruktör i diverse olika pass vilket gör att man tillsammans masar sig upp en tidig morgon för att väcka kroppen till liv, även när man är ute och kryssar.

På morgnarna har vi tillsammans med några andra samlats för att köra ett yoga-inspirerat pass som heter Body Balance. Det är ett av de bästa träningspassen jag vet och jag skulle aldrig kunna vara utan det!

Maken min brukar instruera även när han är ute pa fartygen och jobbar och har alltid några ur besättningen som hakar på. Och när frun är med hakar även hon på ibland, dock inte spinningpass…hehe…

Igår var en sådan morgon då vi steg upp 05.45 for att kora yoga. Denna gång låg vi till kaj och kunde därfor utföra passet på helikopterplattformen fram i fören. Klockan sex på morgonen när vi rullade ut våra yogamattor var det mörkt, men några låtar in i passet borjade det redan ljusna och vi hade hela horisonten och gryningen som bakgrund. Snacka om otroligt fin utsikt!

Killarna som gjorde morgonvakten på bryggan fick också en trevlig utsikt i form av rumpor som stod i vädret i “downward dog position”…..

Bara kolla in vilken outstanding träningsplats!

 

IMG_1382[1]

IMG_1387[1]

IMG_1388[1]

IMG_1392[1]

IMG_1395[1]

IMG_1398[1]

IMG_1397[1]

ä