Golfresa till Sydafrika

Sydafrika är det perfekta alternativet för varje golfälskare. Landet har en mycket lång och stolt tradition när det handlar om golf, flera av världens absolut bästa golfspelare kommer härifrån och det finns hur många högklassiga golfbanor som helst att välja mellan. En golfresa till Sydafrika bjuder på golf när den är som allra bäst. Här finns flera av de allra bästa golfbanorna i hela världen. Skräddarsy din golfresa till Sydafrika för att få ut det allra bästa av den.

Gillar du att spela golf så kommer du att älska Sydafrika. Landet har sett ett flertal av de allra bästa golfspelarna i världen födas och växa upp och förutsättningarna för att kunna spela golf på absolut topp i Sydafrika är mycket goda. Med tanke på att golfbanorna som finns i Europa och USA har kommit att bli allt mer exklusiva och dyra så erbjuder Sydafrika ett nytt och dessutom mycket bättre alternativ för en vintersemester med golf.

Om du flyger till exempelvis USA för att spela golf så tvingas du brottas med en grym jet lag innan du är riktigt fit for fight. Men om du väljer Sydafrika som destination för din golfresa så har du möjlighet att ta nattflyget ner och sedan kliva av planet utvilad och pigg som en mört och redo för den allra första golfrundan, helt utan den där jobbiga jet lagen. Grejen är ju att det inte är någon tidsskillnad mellan Sverige och Sydafrika eftersom båda länderna ligger på samma longitud.

En golfresa till Sydafrika bjuder dig på golfupplevelser som är långt utöver det vanliga. Spela på en golfbana med det skummande havet som bakgrund eller öva på din sving på en golfbana mitt inne i Krugerparken. Några av världens bästa golfbanor finns i närheten av Kapstaden. Sydafrika är ett helt perfekt golfalternativ.