Glimtar från Norwegian Breakaway

Har tagit några bilder från fartyget så att jag kan visa er hur coolt det är!

Det nyaste fartyget i flottan, Norwegian Breakaway, är snyggt designat, har många olika restauranger att välja bland (som har inte mindre än 28 olika dinner options), fantastiska shower så som Cirque du soleil, Burn the floor och den rockiga musikalen Rock of ages. Något som är nytt är den mysiga board walk:en ombord där man kan avnjuta sin middag eller lunch utomhus och bara titta ut over havet. Dessutom finns det en mysig Gelateria ombord där man kan avnjuta en god glass, som görs samma morgon. Igår smakade jag den fantastiska mangosmaken som var fantastiskt god! Gjord på riktig mango!

För barnen eller för oss som fortfarande har barnasinnet kvar finns det massor att hitta på med så som olika barn- och ungdomsgrupper, vattenrutschkanor, klättervägg, minigolf, bowling med mera. Men det finns samtidigt en del ställen för vuxna turturduvor som vill slippa stoj och stim. Det finns ett soldäck (H2O) på däck 16 där det är 18-årsgräns. Själv har jag precis upptäckt ett underbart ställe som heter Vibe. Ett privat område for vuxna med privata cabanas, hot tubs, sköna solsängar, privat bar mm. Häromdagen när jag var där var det en dam som beställde pizza upp till den privata relaxavdelningen och bjöd på oss alla som var med. Inträde till Vibe köper man som en vip-entre för hela veckan.

För alla partydjur finns massor av barer ombord att besöka och en del klubbar. Det förmodligen coolaste stället ombord att ta en svalkande drink är i den minst sagt, svalkande isbaren Svedka Ice Bar. Samma concept som på Norwegian Epic. Senare i veckan ska jag visa den bästa uppfinningen ombord (in my opinion….hihi)… Fram tills dess får ni njuta av några bilder på det fantastiska fartyget Norwegian Breakaway.

IMG_1332[1]

IMG_1333[1]

IMG_1334[1]

IMG_1336[1]

IMG_1337[1]

IMG_1338[1]

IMG_1339[1]

IMG_1371[1]

IMG_1374[1]

IMG_1375[1]

IMG_1344[1]