Det här med dryckespaket…

Jag kan inte låta bli att notera att att rederierna blir mer och mer flitiga med att promota deras egna dryckespaket. Många rederier kör kampanjer lite då och då med dryckespaket som ingår i kryssningen. Exempelvis såg jag att MSC Cruises kör en sådan kampanj just nu på kryssningar som avgår i juni, juli, september och oktober. Tips från coachen 🙂

Klart du ska unna dig ett dryckespaket under din kryssning, det är alltid mycket mer prisvärt  att boka dryckespaketet i förväg innan din kryssning, så slipper du tänka på det sen och kan ägna dig åt att bara ha det gott.

Det finns olika typer av dryckespaket men i stora drag kan man sammanfatta det i tre olika kategorier;

  • det finns dryckespaket för barnen (obegränsat med dryck så som läsk och juice)
  • all inclusive-dryckespaket
  • dryckespaket med ett visst antal flaskor som ingår

Dryckespaket kostar från ca 90 kr/person och dag. Pris och dryckespaket varierar från rederi till annat men de flesta har idag dryckespaket som man kan köpa till i förväg.  Dessutom behöver ni inte känna att ni “måste” tömma en hel flaska vid ett restaurangbesök, oftast kan man lägga undan sin flaska till nästa dag tack vare den fantastiska service man får ombord. Ja, jag säger ju det- det finns inget smidigare sätt att resa, kryssa är livet!

celebrity-wave-januar-2013

Bilden har jag lånat från Celebrity Cruises.