Cocos Hotel

Klättrande längs klippsidan, med utsikt över det turkosa havet, ligger Cocos Hotel. Du bor i cottages med stor veranda, mitt emellan två pudervita stränder på öns sydvästkust. Närmare paradiset kan man nästan inte komma.

En romantisk liten pärla med intim atmosfär – perfekt för par. Njut av god mat på den romantiska restaurangen, smutta på en god cocktails på den trevliga strandbaren eller skäm bort dig och bli ompysslad i hotellets spa. Jättetrevlig personal som gör det yttersta för att du ska trivas.

Här ingår all inclusive; Frukost, lunch, afternoon tea, middag, soft drinks, husets drinkar, husets vin per glas, solstolar, handdukar och service vid poolen/stranden.

I Superior och Premium Cottages fylls kylen med öl och vattten varje dag. I Premium Plus Cottages fylls kylen varje dag med vin, öl, sprit och soft drinks.

26 traditionella privata cottages i en tropisk trädgård med karibisk design. Alla rum är spatiösa och har stor veranda/balkong med egen hammock med utsikt över havet samt takfläkt, utomhusdusch, värdebox, kylskåp, hårtork, telefon, strykjärn och te/kaffebryggare. Luftkonditionering finns i Premium Cottage Plus.

Recension av Cocos Hotell
Här kommer en recension av det där stället jag besökte en gång i tiden. Här kommer en recension av det där stället jag besökte en gång i tiden. Här kommer en recension av det där stället jag besökte en gång i tiden. Läs hela recensionen här

Erbjudanden, Cocos Hotell
[events_list post_id=”507″]