Äventyr och spänning i Sydafrika

Tycker du om att ägna dig åt äventyr och spänning på din semester? I så fall så ska du åka till Sydafrika. Här finns nämligen alla de utmaningar och förutsättningar som tänkas kan för att göra din semesterresa till ett formidabelt eldorado av våghalsiga äventyr och nervkittlande spänning. Sydafrika väntar på dig.

Sydafrika är ett perfekt land att semestra i för alla som tycker om att krydda sin resa med olika äventyrliga och spännande aktiviteter. Det finns nämligen ett Sydafrika bortanför Kapstadens shoppingstråk och lyxhotell. Ett Sydafrika som lockar på äventyraren inom dig och som bjuder på upplevelser som är utöver det vanliga. Här finns alla förutsättningar för att din resa ska bli det där skimrande minnet som du sedan kan bära med dig och kunna återvända till i dina tankar gång på gång när du har återvänt till den där jämntjocka och gråtrista vardagen igen. Här ska du få några små tips på vad du kan göra under din resa till Sydafrika om du verkligen vill uppleva spänning och äventyr.

Börja din resa i Sydafrika med att på egen hand styra din hyrbil i riktning mot Kruger National Park eller någon annan av de nationalparker och game reserves som det finns ett antal av här. Här kan du med egna ögon få studera det sydafrikanska djurlivet på nära håll och du kan även övernatta inne i parken om du vill.

Fortsätt sedan ner till Kaphalvön. Sydafrika har världens bästa valskådning från land. Här kan du studera valarna i deras egen miljö. Det är en magisk och oförglömlig upplevelse att se dessa mäktiga varelser på nära håll.

Bloukrans Bridge har rykte om sig att vara världens bästa och högsta bro att hoppa bungyjump från. Utmana äventyraren inom dig i ett dödsföraktande hopp från denna bro.