Att ha utforskat New York

Helt galet! 3 dagar i New York har redan gått! Vilken fantastisk stad! Här har man inte tråkigt en sekund kan jag lova 🙂 själv har jag umgåtts med mig själv och ni kan inte ana hur länge jag orkar gå, hur många butiker jag orkar kolla in eller hur länge jag kan gå utan att äta mat… Haha!IMG_1317[1]

image

I fredags blev det en tur till Woodbury common premium outlet och på kvällen en liten tur på stan. Bästa köpet bland over 200 butiker var ett par ursöta Louise-iga skor från den här butiken.

IMG_1273[1]

På lördagen började jag dagen med promenad till central park och picknick i parken…Frukost inhandlades vid Columbus-platsen i en alldeles överväldigande stor matvaruaffär som har alla godsaker man kan tänka sig att det nastan vattnas i munnen nar man tänker på det… Fast det tog forstås en liten stund att komma dit eftersom jag råkade passera bade Victoria’s secret och Pottery barn på vägen dit…

IMG_1298[1]IMG_1303[1]

Dagens frukostsällskap var den har söta lilla ekorren som gav mig den bästa underhållningen.

IMG_1289[1]

Sedan blev det en massa promenerandes fram och tillbaka mellan butiker och diverse sevärdheter. Sephora en butik som jag aldrig missar. En sak som jag reflekterade över är hur logiskt gatorna ar uppbyggda i rutmönster så att man enkelt hittar i stan. Det är toppen! Jag menar…. även om man är i New York för första gången i sitt liv så lovar jag att man hittar!

IMG_1316[1]

På kvällen gick jag pa bio mellan 7:e och 8:e avenyn och såg filmen Grown ups 2. Tycker att popcorn är livet så beställde en meny med en stor popcorn och läsk. Blev återigen förvånad over storleken pa min coca cola. Kunde knappt greppa om den så stor den var!IMG_1311[1]

IMG_1313[1]

Igår var det äntligen dags att träffa Mc Sailor igen. Lite piffande på hotellrummet så var jag redo for nästa äventyr. Dags att utforska nya fartyget, Norwegian Breakaway!

IMG_1328[1]