Att ha blivit ompysslad en stund

Idag på förmiddagen har jag varit på spaavdelningen och fått snygga naglar igen. Eller fått och fått förresten var väl en liten överdrift kanske, men ändå 🙂 Priserna är faktiskt helt ok!

Dessutom är det ju alltid väldigt trevligt att bli ompysslad en stund och samtidigt njuta av härlig avslappnande musik och bara ta det lugnt en liten stund. Testade det nya Gel-lacket som ska hålla en evighet och blev insmord i en underbar olja ifrån märket Elemis som de har ombord. På spa-avdelningen säljer de även produkter från Bliss. Ni måste testa deras body scrub, den är fab!

Och resten av spa-avdelningen är också fab! Här kan bli ompysslad av frisören, unna sig diverse behandlingar, ligga på ursköna värmebäddar, njuta av det ljumna vattnet i poolen, rensa porerna i den vanliga bastun såväl som i ångbastun och bara ha det gott. Nytt  är också saltrummet som ska vara väldigt bra att andas in.

Efter lunch blir det till att lapa sol. Eventuellt också till att läsa ut bok nr 2 av min favoritförfattare Sophie Kinsella. En toppenfredag med andra ord!

IMG_1433[1]